Søknad om utplassering i Frankrike 2024

24/11/23

Nå kan du søke om å få være med å oppleve det franske kjøkken og kultur!

Prosjektet går ut på 2 uker på restaurant i Paris. Siste uken går turen til Champagne og Alsace, med besøk på vinskoler med mere. Det blir felles utreise og hjemreise. En person fra opplæringskontoret vil følge lærlingene til Paris, og videre fra Alsace ved hjemreisen. Prosjektkoordinator Gilles Famelart har tilrettelagt slike arrangement i mange år og vil ordne et godt program. I første omgang er vi interessert i å komme i kontakt med lærlinger som kan være interessert i å delta.

Lag en kort redegjørelse for hvorfor du vil være med på dette spennende opplegget. Det vi bli tatt kontakt med hver enkelt rett over nyttår. Fristen for å melde sin interesse er ut året.

Søk her

Planen er følgende: 10 lærlinger får anledning til å delta. Utplasseringssted er på restauranter i Paris. Vår kontaktperson i Paris, Gilles Famelart, consultant for trainees abroad, er behjelpelig med å skaffe utplasseringsplasser, og er kontaktperson for lærlingene under oppholdet. Perioden er på 3 uker og reise og opphold dekkes.. Opplæringskontoret vil gi reisestipend til lærlingene som deltar. Om lærlingen ikke opprettholder lønn disse ukene, vil lærlingtilskuddet for perioden tilfalle lærlingen.